DISTRIBUIȚI

După victoria din Cupa României obținută cu Unirea Slobozia, Poli revine la meciurile din campionat. Duminică, urmează o nouă deplasare, la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar alb-violeții sunt încrezători că pot câștiga.

Dorin Toma speră să nu mai fie meciuri pierdute pe finalul timpului regulamentar. ”Venim după o victorie de moral. Ultimele rezultate nu ne-au avantajat, dar jocul este în creștere. Sperăm să trecem peste momentele grele, mai ales minutele 89 și 90, pentru că există această frustrare. În viața unei echipe tinere se întâmplă și astfel de lucruri. Noi suntem o echipă formare. Încercăm în acest moment să aducem rezultate. Va fi un joc greu, venim după jocul Cupă, o deplasare lungă. Am jucat mult în deplasare, dar sperăm ca în aceste două zile, oboseala să treacă. Vor fi schimbări, vor fi jucători care nu au mai jucat deloc”, a spus Dorin Toma.

Vor fi absențe, deoarece pe lângă Serediuc și Radu, mai sunt accidentați și Pamfile, cu entorsă, dar și Mera, cu probleme la adductori. Hațegan va fi suspendat. Este o șansă pentru tineri să joace, unul dintre ei fiind Tudor Moțiu. ”Următorul meci va fi un meci greu. Plecăm deja de mâine. Victoria de la Slobozia ne-a prins bine, stăm mai bine la moral. Sperăm să venim acasă cu cele 3 puncte și să câștigăm și următorul meci de acasă”, a spus tânărul Tudor Moțiu, născut în 2006.

Partida de la Trâgu Jiu începe duminică la 11 și va fi televizată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ