DISTRIBUIȚI

Arturo Trejo, ambasadorul Statelor Unite Mexicane în România prezent la Timișoara cu ocazia Forumului Economic Mexican, care are loc în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra . Ambasadorul este la a doua vizită oficială în Timișoara. Întâlnirea a fost favorabilă, pe viitor fiind programată semnarea unui protocol de colaborare între județul nostru și o regiune din Mexic.

 „Principalul meu obiectiv în calitate de ambasador vizează intensificarea relațiilor de colaborare ale Mexicului cu România în general, dar și cu diferite regiuni din țara dumneavoastră. Și la finalul anului trecut am fost în Timiș și am avut astfel ocazia de a remarca oportunitățile pe care această regiune le oferă investitorilor străini, de la așezarea geografică favorabilă, la multiculturalitate, la mediul educațional și la pregătirea profesională foarte bună”, a precizat Arturo Trejo.

La rândul său, Călin Dobra a subliniat deschiderea Consiliului Județean Timiș către atragerea de investitori. “Vă lansez propunerea de a demara un protocol de colaborare între Timiș și o regiune din Mexic, protocol care să vizeze cooperarea bilaterală în arii diverse: afaceri, educație, cultură”, a mai spus președintele CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ