Casa visurilor tale poate deveni realitate dacă apelezi la servicii și proiecte speciale pentru aceasta. Foarte puține persoane aleg specialiștii atunci când este vorba de un proiect al casei și de cele mai multe ori rămân dezamăgiți de rezultatul final. Cum o casă nu este atât de ușor de făcut și reprezintă o alegere de viitor, înainte de a-i pune bazele este cel mai bine să consultăm specialiștii. La Smart Home Concept ai proiecte pentru case și servicii pentru căminul tău, din partea experților în acest domeniu. Oricare ar fi dorința ta, proiectanții o vor lua în considerare și se vor asigura că aceasta va fi îndeplinită, în măsura corespunzătoare.

De foarte multe ori se întâmplă să ne dorim o casă care nu se poate concepe. Din cauza spațiului sau a solului, acest lucru nu este posibil. Chiar și așa, în cadrul acestei companii vei întâmpina oameni specializați care vor încerca să îți îndeplinească dorințele cât se poate de mult, în măsura permisivă de spațiu, sol, așezare și așa mai departe. Specialiștii vor discuta cu fiecare client despre dorințele sale, iar mai apoi se va concepe un plan în funcție de locație, buget și așa mai departe.

Smart Home Concept asigură fiecărui client o echipă de experți, care să se ocupe în totalitate de întregul proiect. Aici vei găsi și un diriginte de santier bun, care să mențină un nivel de lucru intens, pentru finalizarea cât mai rapidă a casei tale. Dirigintele de șantier autorizat va răspunde pentru viciile ascunse ale construcției, ce se pot ivi într-un interval de 10 ani de la recepția lucrării, dar și după împlinirea acestui termen.

Proiecte diverse pentru orice tip de casă

În funcție de cum îți dorești să arate casa ta, pe site ai servicii constructii case la cheie și o mulțime de proiecte pentru acestea. Proiectele de case sunt de diferite tipuri, iar rezultatul final va fi influențat de mai mulți factori, despre care am menționat mai sus. Aceste proiecte pot fi bineînțeles, ajustate bazat pe preferințele și dorințele fiecărui client în parte. Ai posibilitatea de a alege un proiect deja existent, pe care îl ai pe site ori poți opta către propriile idei.

Proiectele de case disponibile pe site includ proiecte pentru case stil duplex, case cu etaj, case mici, case cu mansardă, moderne, case mici cu mansardă, fără etaj sau la parter. Totodată, poți solicita și proiecte pentru garaj sau foișor. Dezvoltatorii imobiliari pot apela la rândul lor la proiecte blocuri sau locuințe colective.

Servicii multiple pentru căminul tău

În cadrul firmei Smart Home Concept ai parte de mai multe servicii ce duc la finalizarea casei tale. Specialiștii se asigură de toate demersurile necesare pentru a începe procedura de construcție, în cazul în care soliciți acest lucru. Vei putea elimina toate grijile privind documentația pentru casa ta, avize și tot ce este necesar pentru finalizarea acesteia.

Pe site sunt afișate toate serviciile pe care le poți solicita.

Contact:

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

LĂSAȚI UN MESAJ