DISTRIBUIȚI

PSD Timiș aduce acuzații grave noului președinte interimar al PNL, Alin Nica. Social-democrații spun că fostul primar din Dudeștii Noi, acum președintele ales al CJT, că a ținut cont de interese financiare când a făcut lista pentru alegerile parlamentare.

Alin Nica a precizat că lista a fost votată. PSD-ul spune că Nica totuși, scrie lista, și o face ținând cont de clientelism! ”Clientelismul pare să fie criteriul esențial la întocmirea listelor de candidați ai PNL Timiș. Clar ca lumina zilei, activitatea politică nu are nici o legătură cu meritocrația. După cum arată dezvăluiri chiar din interiorul filialei, “puterea” vine din numărul de contracte încheiate cu fostul primar, actual președinte ales al CJT, Alin Nica, lider interimar al filialei județene liberale și omul care scrie lista, în final”, se arată într-un comunicat al PSD.

Social-democrații spun că Nica procedează ca Robu! ”La vremuri noi tot metehnele vechi, nu? Ceea ce i se reproșa fostului lider, Nicolae Robu, rămâne motiv de reproș și pentru actualul: clientelă, grup de interese, favoritisme în detrimentul unor reale merite, fariseism, toate vechi și la fel de valabile. Lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare este un mix perfect de «clienți» cu interese și contracte cu dedicație, candidați parașutați sau chiar certați cu legea, pe lângă actuali parlamentari sau oameni de partid cu rezultate”, se mai menționează în același comunicat trimis presei.

În încheie, pesediștii susțin că Alin Nica își arată adevărata față. ”Deși nici nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de numire în funcția de președinte interimar, Alin Nica își dă arama pe față și se transformă din lider european în «orientat»”, se arată la finalul mesajului social-democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ