DISTRIBUIȚI

După ce miercuri nu s-au votat vicepreședinții de consiliu județean, PSD Timiș a profitat de ocazie pentru a-l mai critica dur pe președintele PNL Timiș, Alin Nica. Social-democrații spun că deja tergiversările negocierilor dintre liberali și USR-PLUS sunt ridicole și făcute în detrimentul timișenilor.

Cei din PSD nu au rattat ocazia să-l ironizeze pe Nica, devenit președinte de consiliu județean după ce a condus vreme de ani de zile comuna Dudeștii Noi, din postura de primar. ”Alin Nica a dovedit astăzi că nu poate depăși nivelul unui politician de liga mică, cel care în față se străduiește să zâmbească și să promită iar în spate face manevre, din păcate, unele proaste și total în defavoarea cetățenilor care au votat schimbarea. Oportunitatea de a deveni stăpân absolut peste județul Timiș l-a orbit pur și simplu pe Nica”, spun cei de la PSD, care l-au mai acuzat pe Nica de faptul că e un om însetat de putere.

Rivalii politici tradiționali ai liberalilor spun că Nica este și rău intenționat, dar și incompetent. ”Este absolut iresponsabil ca la două luni de la câștigarea alegerilor să nu finalizezi numirea vicepreședinților alături de care să conduci județul. Cine să mai creadă că zâmbetele și strângerile de mână sunt sincere? Declarațiile de bune intenții au sfârșit într-un total eșec, după ce proiectul de numire a vicepreședinților CJT, așteptat să fie discutat la plenul de astăzi, a fost amânat. Considerăm că iresponsabilitatea liderului PNL este dublată de incompetență și de incapacitatea de a lua decizii clare și asumate”, se arată în același comunicat de presă.

PSD ironizează și poza postată chiar pe final de octombrie de Nica și Fritz, râzând ca doi prieteni vechi la terasa celui mai bine cotat restaurant din Timișoara. ”Domnule președinte Alin Nica, administrația înseamnă răspundere și angajament, înseamnă muncă în folosul oamenilor, pentru asta ați fost votat. Jocul acesta pe care îl jucați de două luni poate fi numit teatru ieftin. Nu puteți convinge lumea că sunteți un lider serios. Politica nu se face seara la terasă sau dimineața la cafea, cu declarații prietenoase pe facebook dar cu lipsă de decizie și de asumare”, transmit social-democrații.

Nici USR-PLUS nua fost scutită de critici. ”Toate acestea sunt valabile și pentru reprezentanții USR. Până acum și unii și alții ați demonstrat că vă pasă doar de interesele voastre, de a pune mâna pe niște funcții și de a arăta care iese mai câștigat după aceste negocieri. Dacă vă mai încordați mult mușchii, riscați să faceți febră musculară. Timișenii nu merită acest spectacol politic de slabă calitate. Timișul și Timișoara au nevoie de administrații serioase și de conducători responsabili și asumați. Din respect pentru cetățeni ar trebui să terminați cu jocul și să începeți să lucrați”, mai spun social-democrații.

 

LĂSAȚI UN MESAJ