DISTRIBUIȚI

După ce astăzi, primarul Dominic Fritz a spus că Grădina Zoologică din Timișoara trebuie închisă și refăcută din temelii, a venit și o veste tristă. Puiul de cerb sulițar care era foarte bolnav a decedat.

Animalul a fost fotografiat acum câteva zile de o timișoreancă, venită la Zoo cu copilul ei. Puiul de cerb arăta foarte slăbit. Primarul a explicat că animalul avea o indigestie severă de câteva săptămâni și din acel motiv a ajuns să aibă un aspect deplorabil. Marți după-masă, reprezentanții primăriei au anunțat că puiu, care avea aproape doi ani,l a murit. Deocamdată, se știe că indigestia a fost făcută din cauza că animalul a mâncat prea mult. Nu este clar dacă mâncarea prea multă a fost hrană dată de vizitatori, aspect interzi tocmai din cauza pericolului, sau de către îngrijitori.

Nu este prima întâmplare dureroasă la Grădina Zoologică din Timișoara. O zebră s-a ”sinucis” acum câțiva ani, când s-a aruncat într-un bazin cu apă din cauza stresului că era ținută în condiții improprii. Acum câteva luni, cangurii au fost sfâșiați de câini.

 

LĂSAȚI UN MESAJ