DISTRIBUIȚI

Sâmbătă seara, autoritățile au făcut din nou un control mare, pentru a vedea cum se respectă în Timișoara legislația, inclusiv măsurile sanitare impuse pe timp de pandemie. S-au constat abateri de la legislația rutieră, tulburarea liniștii și ordinii publice, dar și că nu toată lumea purta mască. 

Razia a avut loc între orele 18-00 și au participat polițiști de la ordine publică, proximitate, investigații criminale, sisteme de securitate, alături de la jandarmi de la Gruparea Mobilă Timișoara, lucrători de la ISU Banat și ITM. S-au vizat combaterea migrației ilegale, infracționalitatea stradală, faptele de violență și încălcarea regulilor sanitare. Au fost legitimate 177 persoane, s-au verificat 122 de societăți comerciale și au fost controlate 29 de autovehicule, între care 4 mijloace de transport în comun.

Oamenii legii au dat 71 de amenzi, în valoare totală de 30.246 de lei. 19 de amenzi, însumând 6000 de lei s-au dat pentru încălcarea ordinii și a liniștii publice. Alte 11 amenzi, în valoare de 5706 de lei s-au dat pentru încălcarea legislației rutiere. Doi șoferi s-au ales cu permisul reținut, în vederea suspendării. De asemenea, 40 de sancțiuni, în cuantum de 18.500 de lei, s-au dat pentru oameni prinși fără măști.

Oamenii legii au verificat 91 de certificate verzi, iar din acest punct de vedere nu s-au constat nereguli. De asemenea, au fost verificați 7 agenți de pază și s-au acționat 4 butoane de panică, air în aceste privințe nu s-au constat nereguli.

1 COMENTARIU

  1. Dacă ar rezolva și infracțiunile de furt,precum dau amenzi pentru masca inutilă, ar fi bine, însă mai nou Poliția se manifestă prin încălcarea drepturilor și libertăților cetățenești!

LĂSAȚI UN MESAJ