DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Rutier au făcut noi razii pe șosele din județ și au prins din nou mulți șoferi care nu respectă regulile. Mulți timișeni depășesc în continuare viteza legală impusă, iar un bărbat a realizat un adevărat ”record, după ce a fost prins cu 214km/oră. 

Săptămâna trecută, în perioada 8-14 martie, polițiștii au constatat 12 infracțiuni și au aplicat nu mai puțin de 1223 de sancțiuni contranvenționale pentru nerespectarea regulilor rutiere. 213 amenzi au fost pentru nerespectarea limitei de viteză, iar 326 au fost avertismente. Polițiștii au reținut 78 de permise de conducere pentru  efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 43 de certificate de înmatriculare.

Cel mai mare ”vitezoman” fost prins cu radal duminică după-amiază cu viteza de 214 km.oră, pe DN 58 B. Omul gonea neubnește între Birda și Gătaia, pe drumul dintre Timișoara și Reșița. Pe sectorul de drum respectiv viteza maximă legală este de 90 km/oră, așa că bărbautl de 45 de ani s-a ales cu eprmisul de conducere suspendat pentru 90 de zile, dar și cu o amendă de 2900 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ