DISTRIBUIȚI

Fără îndoială, Ripensia are parte de un start de sezon foarte dificil. După prima deplasare cu Craiova, în runda a treia va juca departe de casă, la Ploiești, cu Petrolul, un adversar care se anunță dificil. Cosmin Petruescu speră însă în lipsa de omogenitate a adversarului.

La acest meci, va face și deplasare, una început de duminică, și Coulibaly. Este puțin probabil ca antrenorul să îl și titularizeze însă. Cosmin Petruescu știe că urmează un meci dificil. ”Suntem optimiști, suntem încrezători, chiar dacă rezultatul de la Craiova nu ne îndreptățește la acest lucru. Dar sunt jucători tineri, cu potențial, și trec mult mai repede peste astfel de rezultate Suntem conștienți de importanța meciului de la Petrolul, prin prisma faptului că am început acest campionat cu stângul. Cunoaștem adversarul îl respectăm. Chiar m-am amuzant când am citit că e ziua și transferul la Petrolul. O partidă dificilă, în compania unei echipe care pentru al treilea an consecutiv își propune promovarea”, a spus antrenorul.

Cu toate că și Ripensia  a avut parte de multe plecări în acest an, Petruescu speră că la Petrolul să aibă nesincronizări în joc generate de lipsa de omogenitate. ”Este o echipă incomodă. Pot spune că au avut puțină neșansă în primul joc. S-au revanșat, în schimb, în al doilea joc, când au câștigat la Reșița. O echipă cu o calitate tehnică individuală incontestabilă. Au transferat jucători de calitate. Cred eu că încă au probleme pe parte de omogenizare. Dacă în sezoanele trecute s-au axat în special pe jucători români, de data aceasta și-au schimbat politica și s-au orientat în special spre jucători de pe piața externă, cu o cotă foarte bună, care au activat constant în campionatele respective. Faptul că suferă la capitolul omogenitate poate fi un avantaj pentru noi”, a spus Petruescu.

Partida de la Ploiești începe marți la 19,30 și este televizată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ