DISTRIBUIȚI

Ripensia a mai parafat un transfer acolo unde avea cea mai mare, nevoie, în apărare. Radu Rogac a semnat cu roș-galbenii și are acum ocazia să lucreze cu Cosmin Petruescu, după ce la ASU Politehnica nu s-a mai putut.

Rogac are 25 de ani și ae ca post de bază cel de fundaș central, dar poate evolua și ca fundaș lateral. Jucătorul are două selecții la naționala Moldovei de seniori și 21 la cea de tineret. A jucat la Zăria Bălți, FC Ungheni, Dinamo Samarkand, în Uzbekistan, Petrocub Hâncești, Tarxien Rainbows, în Malta, unde a ajuns după negocierile cu cu ASU, și Dinamo Auto Tiraspol.”Sunt bucuros că am ajuns la Ripensia, un nume important al istoriei fotbalul românesc. Este o provocare mare pentru mine și sper să confirm repede încrederea pe care mi-au oferit-o clubul și antrenorii”, a spus Radu Rogac.

În iarna lui 2019, Radu Rogac a fost și prezentat de la ASU Politehnica, la care antrenor era, pe vremea aceea, Cosmin Petruescu. Nu a mai rămas, însă la alb-violeți. Potrivit informațiilor noastre, au fost neînțelegeri cu impresarul moldoveanului, și a mai contat și faptul că că jucătorul nu era tocmai pregătit, deoarece venea după o perioadă de accidentare.

LĂSAȚI UN MESAJ