DISTRIBUIȚI

Ripensia a reușit al treilea egal consecutiv, de data aceasta la scorul de 2-2 cu Dunărea Călărași. Dyupă ce în prima parte a sezonului, roș-galbeni nu au reușit niciun egal, acum e a treia remiză consecutivă, și tot cu un adversar mai bine cotat.

Prima repriză a partidei de la Călărași a fost una destul de săracî ân mari ocazii. Ripensia a domina tjocul, dar a fost periculoasă doar în minutul 37. Sokovic a scăpat singur atunci, dar a tras aiurea la poartă. În schimb, Dunărea a reușit să înscrie tocmai înainte de pauză. Pușcaș a fost autorul, după ce Rogac a respins chiar la el o minge trimisă de Sălceanu în careu.

Jocul s-a animat abia pe finalul reprizei. În minutul 74, Sokovic nu a mai ratat, după o minge trimisă de Vasluian, care a câștigat un duel aerian. De altfel, timișorenii au reușit să și conducă. În minutul 84, tot sârbul Sokovic a marcat, după ce Ene și Popovici au începtu faza de atac, pornită pe o eroare a adversarului. Două minute a ținut bucuria, deoarece în minutul 86 Pușcaș a marcat cu capul din centrarea lui Tudoran.

Dunărea Călărași: Began – I. Sîrbu, R. Crișan, A. Lopez (cpt.), Sălceanu – Djuric (Tudoran 46′), Cr. Pușcaș – Kanda (Măd. Calu 73′), Cârstocea (Val. Alexandru 81′), S. Sava (Ciucur 73′) – Bud

Ripensia Timișoara: Șt. Dobre – Andr. Macrițchii, Rogac (Coulibaly 74′), Lalic, Gladun – Val. Macrițchii, T. Călin – Piftor (Mih. Ene 74′), Al. Neagu (cpt.)(Al. Popovici 67′), Vl. Tudorache (Vasluian 68′) – Sokovic (Golda 87′)

Ripensia are sâmbătă meci acasă cu Viitorul Pandurii. Matematic, formația bănățeană nu mai are șanse la play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ