DISTRIBUIȚI

Chiar dacă în PNL Timiș, teoretic, a venit un suflu nou, unele păreri sau impresii au rămas aceleași. În principal, cei care critică virtual sunt fie ”hateri”, cum le spunea nicolae Robu, fie conturi false, cum a declarat Alin Nica într-o conferință anterioară, fie ”troli” așa cum îi numește Alina Gorghiu ep cei care ii reproșează pe pagina că postează prea mult despre PSD.

Deoarece aproape toate postările Aline Gorghiu sunt, într-adevăr, critice și dure cu PSD, social-democrații au reclamat-o la Biroul Electoral Județean, care are atribuții și asupra comunicării prin Facebook. ”Sunt niște plângeri care nu au fost aprobate de BEJ Timiș. Le cer colegilor să înceteze. Vor vedea pe data de 6 decembrie că nu le va aduce niciun plus această atitudine. Sunt două sesizări în care se invocă și se solicită BEJ înlăturarea de pe pagina mea a anumitor postări, precum și amendarea mea. BEJ-ul s-a sesizat că nu e nicio legătură între dorințele PSD și realitatea. Nu am jignit, sunt niște lucruri care arată realitatea”, a relatat senatoarea de Timiș.

Gorghiu consideră că e justificat ca în mai mult de treisfert din postările sale să facă referire la PSD. ”Este cel mai bun lucru pe care pot să-l fac și în aparițiile publice. Pentru că este singura modalitate pe care o avem de a demonta propaganda și minciunile PSD. Nu e nicio problemă că PSD are troli pe pagina mea. Eu nu șterg acele comentarii, cum fac alții. Le răspund cu argumente, dar sunt minorități”, a mai spsu Gorghiu, cu aluzie al Robu, care avea o ”glorioasă” listă de timișoreni blocați pe pagina sa, între care și jurnaliști.

Altfel, chiar și într-o conferință de presă, Gorghiu a pomenit despre faptul că România e singura țară neintrată în recesiune tehnică, din UE, iar aceste lucru e o ”lovitură în moalele capului”…PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ