DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță luni că are 18 focare de coronavirus sub supraveghere. S-a mai stins un focar de la Ciacova și au apărut cazuri noi în două focare din Lugoj

Focarul stins este cel de la căminul de bătrâni din Ciacova, unde apăruseră 68 de cazuri. A apărut un caz nou la Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara, unde acum sunt 45 de cazuri. De asemenea alt cazu nou e la căminul de bătrâni din Lugoj, unde s-a ajuns la 26 de cazuri.

Iată celelalte 16 focare: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia – 182 de cazuri noi; Spitalul de Psihiatrie din Jebel – 77 de cazuri; Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 53 de cazuri; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș- 53 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj  – 49 de cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 40 de cazuri;   Institutul de Boli Cardiovasculare – 39 de cazuri; Cămin de bătrâni Lenauheim – 33 de cazuri; Cămin privat de bătrâni Timișoara – 33 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 29 de cazuri;  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova – 28 de cazuri; Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara – 17 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitarea Neuropsihiatrică nr 2 Lugoj – 16 cazuri; Cămin de bătrâni Săcălaz – 16 cazuri;  Spitalul Orășenesc  ”Dr Karl Diel Jimbolia – 14 cazuri;  Complexul de Servicii ”Sf. Francisc” Timișoara – 10 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ