DISTRIBUIȚI

Aquatim anunță că de astăzi, 7 aprilie, la casieria de pe strada Oituz va fi un program nou. La celelalte două casierii, programul rămâne neschimbat.

Programul de la casieria de pe strada Oituz nr. 1 va fi de azi de luni până vineri între orele 8-16. Programul casieriilor de pe străile Enric Baader nr. 11 și Treboniu Laurian nr. 7A rămâne de luni până vineri între 8-15:30. Abonații pot plăti facturile și pe site-ul Aquatim. Aici, utilizatorii pot vizualiza următoarele informații dacă își fac un cont: : facturile în sold, istoricul plăților, istoricul consumului, pot efectua plata facturii de apă, pot solicita primirea facturii în format electronic și pot transmite indexul contorului.

Facturile se mai pot achita astfel: reţelele bancare (ghișeu, virament, bancomat, direct debit sau internet banking), unităţile poştale informatizate din Timişoara, la ghişeele poştale şi factorii poştali, în aria de operare, magazinele din reţeaua PayPoint, centrele de plăți un-doi ale Mobile Distribution și serviciul Westaco Express, disponibil în stațiile OMV.

foto: orasul-timisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ