DISTRIBUIȚI
Imagine cu spitalul de copii "Louis Turcanu" din Timisoara, miercuri, 15 octombrie 2014. O noua linie de livrare a alimentelor pentru copiii internati in spitalul "Louis Turcanu" din Timisoara a fost deschisa, miercuri, intr-o forma modernizata. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță vineri că sunt 19 focare active de coronavirus în județ. A apărut din nou un focar la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu”, în timp ce două focare au fost declarate stinse.

La Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” sunt 15 cazuri de coronavirus depistate. Focarele stinse sunt de la o firmă de producție de obiecte sanitare din Lugoj, unde au fost 18 cazuri, dar și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului, unde fuseseră depistate 22 de cazuri. Au apărut cazuri noi în alte două focare. La Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia sunt 2 cazuri noi și s-a ajuns la un total de 182 de cazuri. De asemenea, la căminul de bătrâni din Ciacova sunt 16 cazuri noi și s-a ajuns la un total de 68.

Iată celelalte 16 focare:  Spitalul de Psihiatrie din Jebel – 77 de cazuri;  Centrul de Îngrijire și Asistență Ciacova – 53 de cazuri; Centrul de Plasament pentru Copii cu Dizabilități Recaș- 53 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Copii din Lugoj  – 49 de cazuri; Căminul pentru Persoane Vârstnice ”Inocențiu Klein” Timișoara – 44 de cazuri; Cămin de bătrâni Jimbolia – 40 de cazuri;   Institutul de Boli Cardiovasculare – 39 de cazuri; Cămin de bătrâni Lenauheim – 33 de cazuri; Cămin privat de bătrâni Timișoara – 33 de cazuri; Spitalul de Psihiatrie Gătaia – 29 de cazuri;  Centrul pentru Persoane cu Handicap Ciacova – 28 de cazuri; Cămin privat de bătrâni Lugoj – 25 de cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitarea Neuropsihiatrică nr 2 Lugoj – 16 cazuri;   Spitalul Orășenesc  ”Dr Karl Diel Jimbolia – 14 cazuri;  Centrul Educativ pentru Minori Buziaș – 11 cazuri; Complexul de Servicii ”Sf. Francisc” Timișoara – 10 cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ