DISTRIBUIȚI

Verificările făcute de polițiști de frontieră și ale forțe de ordine scot la iveală zilnic migranți ajunși în Timișoara, în diverse ascunzători. Sâmbătă și duminică s-au găsit peste 50 de transfugi în diverse locații din oraș, după ce și la acțiuni anterioare s-au găsit numeroși străini în aceeași situație, cu cazare la alte centre dedicate din România. 

Migranții au fost găsiți în mai multe locații din Timișoara. Cei 54 depistați în acest sfârșit de săptămână provin din Afganistan, Pakistan și Bangladesh, și aveau vârstele cuprinse între 12 și 27 de ani. Majoritatea aveau documente temproare de solicitare de azil, dar nu în centrele din Timișoara. La finalizarea verificărilor, migranții vor fi duși înapoi Centrele Regionale de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil  unde sunt înregistrați și cazați.

Verificările le-au făcut poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara în cooperare cu poliţişti din cadrul Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Timiş, Serviciului pentru Imigrări Timiş, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş şi ai Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara. Se acordă o atenție sporită mijloacelor de transport, pentru a găsi alți migranți care nu își justifică prezența în zonă.

Reamintim că la alte verificări anterioare, s-au găsut 208 migranți ilegali, ascunși în diverse locații din Timișoara.

foto. Arhivă

1 COMENTARIU

  1. În parcul botanic din Timișoara plin de ei stau pe iarba și nici un picior de polițist sau jandarm pe acolo

LĂSAȚI UN MESAJ