DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara 2021 Timișoara Capitala Europeană a Culturii anunță juriul pentru pentru apelul de proiecte ”Progres. Schimbări de paradigmă”, din cadrul proiectului ”Lumini captivante”. Cinci persoane au fost selectate.

Juriul va fi format din arhitectul Attila Wentzel, de la Parasite Studio, Maria Orosan-Telea, coordonat Draft curatorial program de la Facultatea de Arte și Design din Timișoara. Mirela Stoeac Vlăduți, manager cultural la Meta Spațiu contemporary art gallery, Dan Bugariu, coordonatorul proiectului MultipleXity de la Asociația Timișoara 2021 și Levente Kozma, directorul artistic de la Asociația Simultan. Apelul de proiecte este deschis până în 13 noiembrie, ora 23:59. Lucrările artistice vor fi prezentate în fostele ateliere ale Societății de Transport Public Timișoara, care vor găzdui viitorul Centru pentru Artă, Tehnologie și Experiment MultipleXity.

Rezultatele jurizării vor fi anunțate în 18 noiembrie. Prezentarea publică a proiectelor va avea loc în perioada 10-13 decembrie. fondul de premiere este de 60.000 de lei și se vor acorda patru premii de 15.000 de lei fiecare. Concursul este deschis tuturor celor interesați, fără restricții legate de cetățenie, domiciliu, pregătire, experiență artistică, gen, sau vârstă

 

LĂSAȚI UN MESAJ