DISTRIBUIȚI

Sâmbătă seara, autoritățile au făcut din nou ample controale în Timișoara. S-a lăsat cu amenzi pentru cei care tulburau liniștea publică. Nu respectau normele rutiere, dar și pentru ceu fără mască de protecție.

Razia a avut loc în intervalul orar 18-00. Au participat polițiști de ordine publică, proximitate, investigații criminale, sisteme de securitate, alături de la Jandarmi ai Grupării Mobile și lucrători ISU. Scopul acțiunii era și rpevenirea migrației ilegale, a infracționalității stradale, plus răspândirea coronavirusului. Au fost legitimate 109 de persoane, s-au verificat 21 de societăți comerciale și s-au verificat 42 de mașini.  Oamenii legii au dat 46 de amenzi, în valoare totală de 14.025 de lei.

8 de amenzi, în cuantum de 1000 de lei, s-au dat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Alte 19 amenzi, în valoare de 6525 lei, s-au dat pentru încălcarea normelor rutiere. Alte 19 de amenzi, în valoare de 6500 de lei, s-au dat celor ce nu aveau mască . De asemenea, pe perioada raziei s-a intervenit la apeluri la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ