DISTRIBUIȚI

După ce la acțiunile pentru naționalele U18, U17 și U16 ale României județul Timiș nu a avut niciun convocat, situația e diferită la naționala U19, dar și la o acțiune pentru naționala U15. În total, la cele două loturi sunt chemați șapte jucători din Timișoara. 

Naționala U19 se va reuni duminica aceasta la Arad, pentru un prim joc amical în 2021. Selecționerul Daniel Oprescu i-a convocat, printre altele, pe portarul timișorean Răzvan Sava, legitimat la Torino, dar și pe portarul lui ASU Poli, Otto Hindrich, plus atacantul Ripensiei, Ion Vasluian. Miercuri, 10 martie, de la ora 12, naționala va disputa un amical cu Serbia, pe Stadionul Francisc Von Neumann.

De asemenea, în perioada aceasta are loc și un stafiu de pregătire pentru naționala U15, la Mogoșoaia și Buftea. Ioan Geolgău coordonează acțiunea. Pe lista convocaților găsim doi jucători de la ASU Poli, mijlocașii Patrick Paleacu și David Roșca, dar și doi jucători de la Juventus Timișoara, mijlocașul Luca Szimionaș, precum și atacantul Ioan Vermeșan.

LĂSAȚI UN MESAJ