DISTRIBUIȚI

SCM Poli va pierde la ”masa verde” meciul programat sâmbătă cu HC Buzău, deoarece nu poate face deplasare la turneul de la București. Motivul e că după cele două cazuri de coronavirus apărute săptămâna trecută, acum numărul lor a ajuns la cinci, inclusiv cu un jucător care a manifestat simptome mai puternice.

Săptămâna trecută au fost confirmați, după simptome ușoare, Bogdan Baican (14 februarie) și Cristian Tcaciuc (15 martie). Echipa a trecut la antrenamente online după aceste cazuri, până lunea aceasta, când s-a revenit în sală. Ulterior, au manifestat simptome ușoare și Andrei Păiuș și Constantin Enculescu, iar noaptea trecută, Robert Năstăsie a manifestat simptome mai puternice, brusc. „Păiuș și Enculescu au de luni și marți.  Lui Năstăsie i s-a făcut rău noaptea trecută. A făcut febră,  l-a durut capul, a avut dureri musculare. Avem cinci cazuri și mă tem că ar mai putea face și alții. DSP ne-a recomandat să amânăm turneul, dar în handbal nu putem amâna. Vom pierde meciul cu 10-0”, ne-a declarat managerul echipei, Dan Dumitru.

Cu atât de multe cazuri, până luni, 8 martie, echipa va face antrenamente doar online, din nou. De la Poli niciun membru al staff-ului nu a avut coronavirus. De asemenea, sunt patru jucători care până acum nu au fost confirmași pozitivi: jucătorii Flavius Cîmpan, Denis Neamțu, Răzvan Szopka și Călin Dedu. ”Am patru care nu au avut, dintre jucători. Am oprit antrenamentele. E un risc mai ales pentru cei din staff. Unii au unele comorbidități”, a mai spus Dan Dumitru. Dintre cei care mai fac parte actualmente din echipă, până acum au mai avut coronavirus ur,ătorii jucători: Sergio Monteiro de Barros, Marius Sadoveac, Cristian Fenici, Liviu Caba, Ramon Șomlea, Claudiu Pal și Aron Dedu.

Partida cu HC Buzău era programaăt sâmbătă. Pentru Poli, era o reîntâlnire cu fostul antrenor, Pero Milosevic. Acum, SCM Poli e pe locul 6 în Liga Zimbrilor, cu 25 de puncte, dar are șanse să cadă în clasament. Echipa a mai pierdut la ”masa verde” meciurile cu Minaur, Dinamo și Suceava, dar le-a câștigat similar pe cele cu Bacău și botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ