Dinamo pare a fi nașa celor de la SCM USV Timișoara în acest sezon. Timișorenii au cedat astăzi la București la scorul de 28-22, și, probabil, echipa va pierde primul loc, deoarece Baia Mare are un meci mai ușor cu Rapid.

Timișoara a început bine meciul și a deschis scorul prin Malcom Onsando, iar Rupanu a transformat. Primul eseu al lui Dinamo a fost reușit de Jondre Williams, și tot el a transformat pentru 7-7. Rupanu a mai pus trei puncte dintr-o lovitură de epdeapsă, dar Dinamo a revenit în avantaj la 14-10, după alt eseu marcat de Werkalec și  transformat de Williams. În minutul 35, arbitrul i-a eliminat temporar pe Neculau de la bănățeni și pe Williams de la gazde. Dinamo a mai dat un eseu până la pauză, prin Puescu, transformat de Kistings, astfel că s-a intrat cu 19-10 la cabine.

La reluarea meciului, Timișoara a reușit încă u n eseu, prin tevita Manumua, transformat de Rupanu. Scorul nu a rămas 19-15, dar Dinamo a mai pus puncte din două penalități transformate. Putea fi și a treia, dar Williams a a anunțat că dă la bețe și a trimis spre un coleg, iar balonul a reventi bănățenilor. După inferioritate numerică pentur o eliminare la Simionescu, în minutul 65, Timișoara a primit un eseu de penalizare. Era 25-22, dar nu s-a mai reușit vreun eseu de către elevii lui Mugur Preda, ci Dinamo a punctta dintr-un dropgol pentru scorul final.

Astfel, înainte de pauza de vară, Timișoara ia doar bonusul defensiv. În jurul datei de 17 august, bănățeni vor juca acasă cu Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ