DISTRIBUIȚI

Aquatim continuă lucrările de spălare a rețeleor de distribuție de apă. Din acest motiv, în unele localități apa va fi fie întreruptă, fie va avea presiune redusă.

Miercuri, 7 aprilie, în intervalul 9-14, sunt programate lucrărie de spălare a rețelei de apă din Silagiu. De miercuri până vineri inclusiv, același lucru se va face la Buziaș, în același interval orar. Presiune la apă va fi scăzută. În 8 aprilie, se spală și rețeaua de apă din Făget, pe străzile Sebastian Olariu, Ștefan cel Mare, Calea Lugojului, Drumul Gladnei, Aleea  Spitalului și Gheorghe Doja. Presiunea va fi scăzută în intervalul orar 9-14.

La Balinț se va lucra tot joi. Aici se vor igieniza și dezinfecta rezervorul și rețeaua de apă, astfle că apa va fi oprită între orele 8-16. În aceeași zi și în același interval orar se va lucra și la Voiteg. Trei străzi vor fi racordate la rețeaua de apă, iar alimentarea va fi oprită în întreaga localitate. Vineri, 9 aprilie, apa va avea presiune redusă la Sacoșu Turcesc, unde se fac lucrări de igienizare a bazinului de înmagazinare a apei.

La reluarea alimentării normale cu apă, aceasta poate fi tulbure. Consumatorii sunt rugați să aștepte limpezirea ei până la utilizarea în scopuri casnice și să-și stocheze o cantitate suficientă de apă pentru perioada de întrerupere.

LĂSAȚI UN MESAJ