DISTRIBUIȚI

Sesiunea specială a Bacalaureatului din județul Timiș a decurs fără probleme pentru cei cinci candidați care, din cauza temperaturii, nu au putut da examenul maturității alături de colegii lor. Niciunul dintre cei în cauza nu a absentat, conform Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

În total, au fost cinci candidați din Timiș înscriși la sesiunea specială a Bacalaureatului: un candidat Colegiul Pedagogic ”Carmen Sylva” Timișoara, doi candidați Liceul Teoretic ”Al. Mocioni” Ciacova, un candidat Colegiul Tehnic ”Henri Coanda” Timișoara, un candidat Liceul Tehnologic ”Aurel Vlaicu” Lugoj. La Limba și literatura română au fost înscriși doi candidați, la Proba obligatorie a profilului a fost înscris un candidat, iar la Proba la alegere au fost patru candidați.Mâine se va da proba la Limba maternă, dar nu este niciun candidat înscris din Timiș.

Sesiunea specială s-a organizat la Liceul de Informatică ”Grigore Moisil” din Timișoara, cu respectarea măsurilor de securitate împotriva râspândirii coronavirusului. Rezultatele vor fi afișate joi, 9 iulie, după ora 12, în centrele de examen, fără numele candidatului. Contestațiile se pot depune în intervalul 14-19, inclusiv prin mijloace electronice. Rezultatele finale se afișează duminică, 12 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ