DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara a început perioada reducerilor de vară. În acest sens, mall-ul din sudul orașului va organiza și două evenimente pe acoperiș, la data de 15 iulie. Centrul comercial a primit certificare internațională pentru măsurile luate împotriva răspândirii coronavirusului.

Shopping City e primul centru comercial din țară care primește o asemenea certificare. ”Shopping City Timișoara devine primul centru comercial din vestul țării ce primește certificarea internațională pentru măsurile de conformitate COVID-19, oferită de experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea. Acreditarea este o dovadă a eforturilor depuse pentru protejarea angajaților și vizitatorilor centrului comercial și confirmă că mall-ul funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță”, se arată într-un comunicat de presă al centrului comercial.

În 15 iulie, în parcarea de pe acoperiș, de la intrarea la food-court, de la ora 19, Shopping City organizează un concert Direcția 5, ”La Apus”. De la ora 21,30, urmează un show de stand-up comedy cu Dan Badea. ”Siguranța vizitatorilor rămâne, bineînțeles, o prioritate, de aceea toate evenimentele vor avea loc respectând noile măsuri de distanțare socială, luând în calcul, în același timp, confortul vizitatorilor”, transmite mall-ul.

Din 2 iulie a început campania Summers Sales, de reduceri de vară. Până în 23 august, în limita numărului disponibil, cei care fac cumpărături de peste 300 de lei într-o zi vor primi un voucher de reducere de 30 de lei.

foto: facebook.com/pg/ShoppingCityTimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ