DISTRIBUIȚI

Trăim în era tehnologiei. În era în care timpul ne este cel mai mare mare dușman iar cele 24 de ore pe zi nu ne sunt niciodata suficiente pentru a face tot ceea ce ne propunem. Astfel, încercăm să găsim variante cât mai comode de a ne rezolva unele dintre probleme. Iar una dintre ele este online shopping-ul. În ziua de azi, putem cumpăra orice de pe internet, de la mâncare la mobilă, haine, încălțăminte sau gadget-uri. Iar companiile încurajează din ce în ce mai mult shopping-ul online, deoarece vânzările cresc semnificativ.

Și totuși, este online shopping-ul o soluție eficientă atunci când vrei să îți achiziționezi haine sau încălțăminte? Află care sunt avantajele și dezavantajele cumpărăturilor pe net!

Avantaje

      Cel mai important avantaj care a fost, de altfel, menționat și la începutul articolului, este economia de timp. Dacă vrei să îți cauți un anumit tip de pantofi, este mai simplu să dai un search pe net și să cauți exact modelul respectiv decât să bați mall-urile din oraș și să pierzi o zi întreagă. Așadar, dacă vrei să găsești perechea de pantofi pe care ai visat-o cu un minim de timp alocat pentru această situatie, comanda pantofi de pe reverse.ro, site-ul care vine în întâmpinarea tuturor clienților cu cele mai noi și sofisticate modele de încălțăminte. Cum în curând vine și sezonul de vară, trebuie să fii pregătită și să îți achiziționezi din timp sandale cu platformă, deoarece sunt în trend-ul anului 2019.

      De asemenea, shopping-ul online înseamnă foarte multe filtre, astfel încât să ajungi la produsele care au întocmai toate caracteristicile pe care le cauți. De cele mai multe ori cauți haine sau încălțăminte de o anumită culoare, un anumit model sau material. Acum este extrem de simplu să intri direct pe site-ul brand-ului și să filtrezi produsele astfel încât să ți le afișeze doar pe acelea de care tu esti interesată.

      Nu în ultimul rând, shopping-ul online înseamnă mai multe variante de plată. Cea mai comodă dintre ele este cea prin card bancar, însă nu toată lumea este la fel de receptivă la această metodă din cauza riscului de spargere a conturilor. Totuși, majoritatea persoanelor consideră că este mult mai comod să plătești cu cardul. Dacă totuși nu ești fan plăți online, poți plăti ramburs în momentul în care primești coletul acasă de la curier. Și toate acestea fără cel mai mic efort din partea ta.

Dezavantaje

      În momentul în care decizi să îți cumperi haine și încălțăminte online, trebuie să accepți faptul că te supui riscului ca produsele să nu fie în realitate la fel ca în fotografii. De asemenea, mărimile pot să fie diferite, să nu ți potrivească modelul, ceea ce îți poate crea un mare disconfort. Desigur, există varianta rambursării și primirii integrale a banilor înapoi, așa că nu trebuie să îți faci griji în cazul în care ceea ce primești acasă nu se potrivește cu ceea ce îți doreai.

      Un alt dezavantaj este că trebuie să plătești transportul produselor până la tine acasă. În acest caz, dacă vrei să îți cumperi un produs foarte ieftin, te vei trezi în situația ca transportul să fie mai costisitor decât produsul.

 

În concluzie, lumea se adaptează din ce în ce mai ușor evoluției tehnologice și caută variantele care să le simplifice cât mai mult viața. Iar online shopping-ul devine din ce în ce mai popular în rândul consumatorilor.

Photo: www.shutterstock.com

LĂSAȚI UN MESAJ