DISTRIBUIȚI

Sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat continuă, iar marți, candidații au susținut Proba obligatorie a profilului. La fel ca și luni, când s-a dat examenul la Limba și literatura română, în Timiș au fost prinși trei candidați care doreau să fraudeze examenul maturității.

Cei trei sunt absolvenți ai Liceului ”Traian Vuia” din Făget, Liceul Teoretic Buziaș, și de la Liceul ”Ion Vidu” din Timișoara. ”Au fost prinși cu fițuici, telefoane, dispozitive”, ne-a decarat Cosmin Hodea, inspectorul șef-adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Alte probleme nu au fost în cele 14 centre de examinare din județ, inclusiv la aspectele ce țin de termometrizarea pe timp de pandemie. Niciun candidat nu a avut mai mult de 37,3 grade Celsius.

Pentru Proba obligatorie a proflilului în Timiș au fost înscriși 1024 de candidați. Au fost prezenți 754, iar 270 nu s-au prezentat. Dintre înscriși, 851 urmau să dea examenul la Matematică, iar 173 la Istorie.

Primele rezultate la sesiunea a doua de Bac vor fi afișate în 2 septembrie. Ulterior, rezultatele după contestații vor apărea în 5 septembrie.

foto: ziarulargesenilor.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ