DISTRIBUIȚI

A doua universitatea din Timișoara care a decis să își suspende cursurile este Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară A Banatului ”Regele Mihai I al României”. Cursurile nu vor mai avea loc începând de miercuri.

Consiliul de Administrație și Senatul USAMVBT au decis suspendarea cursurilor în perioada 11-22 martie. ”În urma hotărârii Consiliului de Administrație nr. 1392/10 martie 2020 și a Senatului Universitar nr. 1403/10 martie 2020, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară A Banatului «Regele Mihai I al României» din Timișoara a decis ca în perioada 11.03.2020 – 22.03.2020, pe fondul epidemiei de coronavirus, activitatea didactică să se desfășoare utilizând ca sursă alternativă  platformă informatică online a universității. În funcție de evoluția răspândirii infecției cu COVID-19 (coronavirus) conducerea universității poate decide prelungirea acestei perioade”, anunță universitatea.

De luni, cursurile au fost suspendate la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara. Anterior, UMFT suspendase cursurile pentru străini, deoarece au mulți studenți din Italia.

foto: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ