Data de 9 mai, Ziua Europei, se marchează cum se cuvine pentru timișoreni, cu un concert al celebrei cântărețe Sonique. Nu doar artista britanică va fi pe scenă, ci și alte nume binecunoscute românilor.

Concertul de 9 mai va fi în Piața Victoriei și va începe la ora 18. Cap de afiș este Sonique, cântăreața britanică devenită faimoasă la nivel global după ce hitul „It Feel So Good” a fost săptămâni întregi pe prima poziție a topurilor din lumea întreagă. Însă londoneza Sonia Clarque a apărut pe scenă încă la sfârșitul anilor ’80, când a făcut parte din trupa dance S’Express. Ulterior, când a a devenit artistă solo, cea care este și compozitoare și DJ a cunoscut apogeul carierei, la începutul anilor 2000. Este considerată un nume de referință pentru muzica dance.

Însă așa cum e firesc, nu Sonique va deschide seara, ci concertul ei va fi precedat de un recital al Coralei Contrast și de un concert extraordinar al orchestrei „Lira” și orchestrei Ansamblului „Timișul”, într-un minunat dialog, ca o călătorie de neuitat prin muzica europeană. Vasile Bădescu va dirija Corala ”Contrast”, Radu Popa va dirija orchestra simofnică „Lira”, iar Deian Galetin, orchestra Ansamblului ”Timișul”. Cunoscuta artistă Nico și Cezar Ouatu, cel care a reprezentat România la Eurovision, vor fi soliștii.

Evenimentul este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ