DISTRIBUIȚI

După weekendul prelungit de Rusalii, Teatrul German de Stat îi invită pe timișoreni să se delecteze cu un spectacol de dans contemporan. „The Last Raid of HumanKind” (Ultimul atac al umanității) este cu atât mai actual, cu cât trecem prin vremuri tulburi.

Spectacolul este susținut de Contemporary Creative Dreamers și aduce în prim-plan sentimentul trăti în momentul în care conștientizăm că am putea dispărea ca civilizație sau indivizi. Atenție, spectacolul nu e recomandat celor ce suferă de epilepsie. Daniel Alexandru Dragomir semnează regiza și coregrafia, iar din distribuței fac parte Andreea Vălean, Anca Stoica, Anastasia Preotu, Bianca Ardeleanu, Daniel Dragomir, George Pleșca, Robert Popa și Sergiu Diță. De costume s-a ocupat Andreea Vălean.

Teatrul oferă trei inviații duble pentru spectacol. Pentru a participa la concurs, cei interesați trebuie să ne urmărească pagina de Instagram, să eticheteze doi prieteni la postarea noastră despre „Last Raid of HumanKind” și distribuie giveaway-ul pe instastories. Biletele pot fi achiziționate atât de pe site, cât și de la casieria Teatrului German.

Spectacolul începe marți, 14 iunie, la ora 19,30, și durează 50 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ