DISTRIBUIȚI

În cartierul Fabric va apărea un centru social pentru cei care au nevoie de sprijin. Finanțarea va fi acordată prin Grupul de Acțiune Locală Timișoara, care a selectat acest obiectiv în urma unei ședințe.

Miercuri dupăamiazăa, Asociația GAL Timișoara a avut Comitetul Final de Selecție pentru proeictul depus de Parohia Ortodoxă din Fabric. Finanțarea va fi asigurată prin Măsura 3, pentru centre comunitare integrate. ”În anul 2023 trebuie să avem infrastructura necesară pentru a ne ridica la standardul de Capitală Culturală Europeană pe toate planurile. Suntem convinși că acest proiect este unul care schimbă viețile oamenilor în bine și ne poate face să spunem ca avem un oraș prosper care are grija de toți cetățenii în mod egal!”, spune Cătălin Tiuch, președintele Gal Timișoara.

Proiectul pentru un centru social în cartierul Fabric, unul cu multe persoane cu o situație financiară mai precară,  a fost selectat pentru a oferi cartierului condiții mai bune, inclusiv în acest context pandemic. Proiectul va primi 500.000 de euro.

foto: tymestours.ro

LĂSAȚI UN MESAJ