În zi de mare sărbătoare pentru lumea creștină, celebrul Ștefan Hrușcă va susține un concert la Timișoara. Evenimentul face parte din turneul ”Un copac cu flori”.

Hrușcă va interpreta cele mai cunoscute melodii ale sale. ”Dacă «Nunta de flori» vă face inima să tresară, dacă vă este dor de «Fostele iubiri» sau vreţi să vă reamintiţi «Fuga din rai», «Vara promisă» ori emoţionanta «Rugă pentru părinţi»,  vă poftesc la un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul melodiilor folk fără vârstă”, declară artistul. Pe scenă îl vor însoți percuționistul arădean Maria Florescu, dar și Radu Rotaru, de la clavitură.

Hrușcă e celebru din 1981, câdn a intrat în Cenaclul Flacără. În trei ani a susținut pentru 1000 de concerte. Cele mai celere albume ale sale sunt: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți” (1986), „Fostele iubiri” (1995), „Balade speciale” (2007) .

Maramureșeanul cântă e scena Operei Naționale Române luni, de la ora 20. Biletele costă 150 de lei și sunt disponibile aici.

LĂSAȚI UN MESAJ