DISTRIBUIȚI

Până la meciul dintre ASU Poli Timișoara și UTA Arad au mai rămas 13 zile, iar ambele tabere fac pregătiri. Suporterii arădeni vor face deplasarea cu trenul pentru revenirea pe ”Dan Păltinișanu”, unde nu au mai cântat de cinci ani.

Arădenii au plănuit să se strângă în ziua meciului la ora 13.30 în gara principală din Arad, pentru a lua trenul personal R 2606, care pleacă la ora 14:35. Ultrașii vor să se asigure că toată lumea are timp să își procure bilet. Utiștii vor ajunge în Timișoara la 15:56 în Gara de Nord din Timișoara, cu trei ore înainte de startul meciului. Cel mai probabil, arădenii vor merge prin oraș cu bannere, la fel cum au făcut și timișorenii în luna noiembrie. Pentru întoarcere, suporterii vor lua trenul de 23:36, din Gara de Nord, așadar la două ore și jumătate după meci.

Meciul începe duminică la ora 21. Până atunci, UTA mai are meci duminica aceasta, de la 11:30, la Academica Clinceni. Arădenii sunt pe locul 2 în Liga a II-a în prezent, cu 59 de puncte. ASU Poli nu mai are niciun meci, iar săptămâna aceasta va câștiga cu 3-0 la masa verde meciul cu retrasa Unirea Tărlungei.

(foto: facebook.com/sspolitimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ