DISTRIBUIȚI

Doi jucători de la Timișoara Saracens convocați la trialul de la Bârlad vor rata ocazia să intre în atenția naționalei. Este vorba despre Marius Simionescu și Gabriel Conache.

Timișoara Saracens ar fi trimis doi fundași la trialul organizat de federație, dar ambii s-au accidentat. În aceste condiții, doar opt jucători de la câștigătoarea Cupei României vor merge la meciul unde îl pot impresiona pe Lynn Howells: pilierul Gigi Militaru, talonerul Claudiu Mârzac, jucătorul de linia a II-a Ionuț Mureșan, jucătorii de linia a III-a Marian Gorcioaia și Dorin Lazăr, uvertura Vlăduț Popa, și aripile Fonovai Tangimana și Vlad Zaharia.

În ceea ce privește echipa de club, Timișoara Saracens a intrat în vacanță și se va reuni la începutul lunii iulie. În această pauză va pleca de la echipă Alexandru Țăruș, care va juca la Beziers, în liga a doua franceză. Clubul va face și transferuri, iar printre cei cu care se poartă tratative se numără și un jucător din Uruguay.

Trialul de la Bârlad e organizat cu ocazia aniversării a 60 de ani de rugby în orașul moldovenesc. Meciul va avea loc sâmbătă, între România A și XV-le Președintelui.

 

Anda DELIU

(foto: Constantin Duma, Agerpres)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ