DISTRIBUIȚI

Numeroasele cazuri de coronavirus care continuă să apară în baschetul românesc au făcut ca startul în Cupa României și Liga Națională de Baschet masculin să fie anulate. Programul echipei naționale din noiembrie a rămas însă același, iar SCM are doi jucători convocați. La fel, două timișorence sunt convocate la naționala de senioare.

Naționala de baschet masculin se va reuni în 13 noiembrie la București pentru a pregăti partidele din calificările pentru Eurobasket 2022. Tudor Costescu i-a convocat de la SCM Timișoara pe Alexandru Olah și pe Mirel Dragoste. De asemenea, secundul formației bănățene, Nenad Markovic, e și secundul Vulturilor. România va decola în 23 noiembrie spre Valencia, unde se vor juca, în ”bulă”. partidele cu Polonia, în 28 noiembrie, și Spania, în 30 noiembrie.

În ceea ce privește echipa națională feminină, Acvilele se vor reuni la București deja din 4 noiembrie. Ayhan Avci le-a convocat și pe timișorencele Annemarie Godri-Părău de la Sepsi Sfântu Gheorghe și Dora Ardelean de FCC Arad. Secundul naționalei e timișoreanca Miruna Crâsnic. Lotul fmeinin va decola în 9 noiembrie spre ”bula” de la Riga, unde se joacă calificare pentru Eurobasket 2021. România va juca în 13 noiembrie cu Italia și 15 cu Danemarca.

LĂSAȚI UN MESAJ