DISTRIBUIȚI

Luptătorul Haris Ferizovici, de la Șomo Kick-Boxing Timișoara, a câștigat un meci important la gala Ultimate Fighcting Tournament, organizată la Cluj, la sfârșitul săptămânii trecute. Toate meciurile din cadrul galei de kick-boxing și MMA au fost organizate în cușcă.

În vârstă de 27 de ani, Ferizovi l-a învins pe bistrițeanul Adrian Băiaș, în limitele categoriei de 71 de kg. Pentru sportivul antrenat de Ludovic Șomogyi, a fost a cinsprezecea victorie din 17 meciuri, după ce anul acesta a devenit campion național la Tulcea, unde a avut trei victorii din tot atâtea meciuri. ”Gala de la Cluj-Napoca a fost una foarte bine organizată, îl felicităm pe Sebastian Haidu, care s-a ocupat de acest eveniment. Au fost meciuri de kick-boxing şi MMA şi toate s-au ţinut în cuşcă. De altfel, UFT este prima promoţie care a organizat în România gale de kick-boxing şi MMA în cuşcă. Evoluţia lui Haris este foarte bună, el a câştigat medalia de aur la Campionatul Naţional şi, conform aşteptărilor noastre, la Cluj-Napoca a menţinut linia dreaptă a victoriilor, iar acest lucru a fost posibil prin muncă grea la antrenamente. Sper că vom continua aşa până la sfârşitul anului”, a declarat Șomogyi, cel care îl pregătește pe Ferizovici de trei ani și jumătate.

La gala de Cluj a avut loc și un seminar (foto) organizat de olandezul Albert “Hurricane” Kraus, luptător cu un palmares foarte bogat: 116 meciuri de kick-boxing şi cinci în ringul boxerilor profesionişti,  campion mondial K-1 Max în 2002, finalist în 2003, , și campion mondial la thai-boxing în 2005. La seminar a venit și fiul olandezului, Kradus Kraus, iar de la Șomo Timișoara au participat Emi Mocanu (16 ani), Nicolae Stoianovici (21 de ani) şi antrenorul Ludovic Şomogyi. ”Seminarul a fost organizat cu o seară înainte, după cântarul oficial. Albert Kraus a venit la gala UFT în calitate de antrenor al copilului său, Gradus Kraus. Noi am participat cu doi sportivi, Emi Mocanu şi Nicolae Stoianovici, doi tineri care promit mult în viitor. În cadrul seminarului, Albert Kraus ne-a dezvăluit câteva tehnici preferate pe care le foloseşte în meciuri”, a mai spus Ludovic Șomogyi.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ