DISTRIBUIȚI

Deciziile luate de oamenii politici pot fi adesea surprinzătoare. O asemenea situație este și numirea administratorului public al Consiliului Județean Caraș-Severin, unde cunoscutul DJ timișorean Tinu Vidaicu (foto plan secund, dreapta) a fost numit recent de Romeo Dunca.

Totul a ieșit la iveală de Ziua Națională, când Tinu Vidaicu l-a însoțit pe Romeo Dunca la semnarea unui protocol formal cu CJT, pentru proiecte de infrastructură. De altfel, noul președinte al CJCS, Dunc,a este el însuși un personaj mai colorat și libertin și se pare că nu s-a sfiit să-l numească pe Tinu Vidaicu într-o funcție din administrația publică. DJ-ul este mult mai bine cunsocut timișorenilor dar și cărășenilor din ipostaza de om care pune muzică de la pupitru și mai recent, de iubit și soț al Roxanei Ionescu, Mama-Natura, așa cum e poreclită în showbiz. Legea nu obligă, dar nici nu interzice, organizarea de concursuri pentru ocuparea funcțiilor de administratori publici ai primăriilor sau consiliilor județene. Nu a fost însă cazul de vreun concurs aici.

Ascensiunea în muzică a lui Tinu Vidaicu a început la celebra discotecă timișoreană Park Place. ulterior, a ajuns la Epic, unde în acționariat se regăsește și bunul său prieten, Sebastian Răducanu, acum consilier local și candidat la alegerile parlamentare, întotdeauna membru PSD. Dar Tinu nu pune muzică doar la Epic și Epic vara și nu e renumit doa rpentru proiectul muzical Maestros del Ritmo. DJ-ul pune muzică și la Ponton Casa Baraj, cunoscutul club în aer liber de pe malul lacului Văliug. Unde printre proprietari se numără și Ioan Popa, primarul Reșiței. Așadar, Tinu are prieteni și în PNL Caraș-Severin . Dar iată, nu a ajuns administrator public al Reșiței, ci al întregului județ!

Romeo Dunca a și vorbit de ziua națională despre județul pe care îl păstorește ca despre o destinație turistică favorită a timișenilor, mai înstăriți. Probabil pe filiera ”muzicalo-turistică” a și venit ideea cu Tinu Vidaicu. Mai spunem că în octombrie, după ce Guvernul a interzis petrecerile la Epic vara s-a organizat una care a fost sancționată de poliție cu o amendă care sigur nu depășește cele mai mari note de plată din local. Acum, Tinu are însă ocazia să învețe mai multe despre legi.

LĂSAȚI UN MESAJ