DISTRIBUIȚI

A treia zi a examenului de Bacalaureat a însemnat din nou câțiva eliminați în Timiș. Miercuri s-au dat probele la Matematică și Istorie, în funcție de profilul studiat la liceu. Câțiva candidați au fost prinși în timp ce copiau.

Dacă luni, la Limba și Literatura Română, patru candidați au fost eliminați pentru copiat, de data aceasta, este vorba de trei. Doi elevi, de la centrele de Liceul Teoretic Gătaia și de la Liceul Tehnologic Emanuil Ungureanu au fost prinși cu telefonul, iar altul, de la Liceul Tehnologic Casa Verde a fost prins cu căști. Conform datelor ISJ, niciun candidat nu a avut temperatură, și niciun absent nu se află în izolare.

Altfel, din cei 4549 de candidați înscriși, au fost prezenți 4336, iar alți 213 au fost absenți. La Matematică au fost prezenți 2965 de absolvenți de liceu, iar 183 au absentat, La Istorie, au fost prezenți 1371 de copii, iar 30 au lipsit. Marți, la Limba maternă, niciun elev nu a încercat să copieze. Joi are loc ultimul examen, Proba la alegere a specializării.

foto: bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ