DISTRIBUIȚI

Primăria Oraşului Recaș investeşte pentru amenajarea a trei străzi din Izvin, respectiv: Octavian Goga, Mihai Eminescu şi Aleea Sportivilor pentru care a obţinut o finanţare de la guvern, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 2.616.613 lei.

Cele trei străzi rurale au lungimea totală de cca 2,6 km din Izvin. Necesitatea investiției este impusă de starea tehnică necorespunzătoare a îmbrăcăminților rutiere, care în prezent sunt pietruite cu materiale pietroase diverse şi cu grosimi variabile, cu multiple și frecvente defecțiuni, iar starea tehnică a suprafeței de rulare afectează siguranța în trafic. Se impun și lucrări de reamenajare a dispozitivelor de colectare și evacuare a apelor de suprafață.

Străzile reabilitate vor avea două benzi de circulație cu lățimea părții carosabile de până la 5,5 m. Se vor amenaja acrosamentele, intersecțiile cu străzile laterale de pământ, se vor amenaja cele 257 de accese către proprietăți pe o lățime de 4 metri. Proiectul prevede și 60 de locuri de parcare pentru autoturisme și două locuri de parcare pentru autobuze pe strada Aleea Sportivilor, în zona sălii de sport. Licitaţia pentru stabilirea constructorului se va finaliza după data de 26 mai.

Mirabela VLAD

LĂSAȚI UN MESAJ