Trupa timișoreană JazzyBIT organizează la început de februarie un concert aniversar. Cei 12 ani vor fi marcați cu un concert la clubul Pixel, din Piața Unirii.

JazzyBIT s-a lansat în 2 februarie 2021, și cum data cade la început de weekend, vor cânta chiar în aceeași seară. În cei 12 anid e existență, au susținut peste 300 de concerte, în 20 de țări, pe trei continente. Finalul lui 2023 a adus un moment important pentru muzicienii timișoreni, care au cântat pentru prima dată în China, în celebrele cluburi Blue Note Jazz din Beijing și Shanghai. Au repetat astfel experiența de a intra în selectele cluburi, după ce în 2019 au ajuns în cel din New York al faimosului brand. Trebuie spus că al treilea album al trupei, ”Drive”, lansat în 2021, a fost mixat chiar în marea metropolă americană. Pentru concertul de la Timișoara au ales cea mai nouă locație.

Acum 12 ani, locația de lansare a fost Jazz Office. ”Ne aducem aminte cu mare drag de primul nostru concert din 2 februarie 2012, în clubul Jazz Office din Timișoara, urmat chiar de un mic turneu în Arad și Oradea, unde abia am ajuns din cauza zăpezilor mari din acea perioadă. La concertul aniversar de anul acesta vrem să recreăm atmosfera primului concert JazzyBIT, dar să-i dăm totuși un «twist» care să sublinieze diversitatea pe care o urmărim și în muzica noastră. Pășesc pe scenă alături de noi, în premieră, Vita, DJ K-lu și Johnny Kui, cu care pregătim niște surprize ce vor completa o seară între prieteni. De data aceasta cântăm în «Pixel», cel mai nou spațiu de evenimente din oraș, tot în Piața Unirii, la fel ca acum 12 ani”, spun membrii JazzyBIT. 

Concertul începe la ora 20. Un bilet la concert costă 60 de lei, iar cei care vor și vinilul ”Drive”, pot lua la pachet cu biletul, la prețul de 180 de lei. Detalii aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ