DISTRIBUIȚI

Pedala de accelerație electorală este „călcată” de toți candidații. După ce a anunțat că este susținut de liderul FDGR Banat, Dominic Fritz se laudă acum cu susținerea venită de la un fost premier al Belgiei, Guy Verhofstadt, actual membru în Parlamentul European.

Verhofstadt spune că Fritz ar trebui să conducă Timișoara în următorii patru ani deoarece este cel mai potrivit pentru o politică transnațională. ”Povestea lui Dominic Fritz este, de fapt, povestea integrării europene. Cred cu fermitate că soluția pentru a face Europa un loc mai bun este de a impulsiona politicile transnaționale. Campania lui Dominic pune bazele unei astfel de Europe transnaționale. Dominic a dat dovadă de mult profesionalism și viziune în munca lui din cadrul administrației germane și în proiectele internaționale. A aduce această experiență și competențele sale în slujba orașului Timișoara este exact ceea ce politicile transnaționale ar trebui să însemne. Deci, votându-l pe Dominic, nu veți scrie doar un nou capitol din istoria Timișoarei – care este un minunat exemplu al multiculturalității europene – ci veți scrie, totodată, o nouă pagină în istoria politicilor europene”, spune belgianul.

Firește, Fritz spune că îl onorează susținerea. ”Guy este membru al Renew Europe, grupul din Parlamentul European din care face parte și Alianța USR PLUS, și pledează constant pentru o Uniune Europeană unită și puternică. În 27 septembrie, hai și tu la vot și scrie o pagină din istoria Timișoarei și chiar a Europei”, spune Dominic  Fritz.

Guy Verhofstad este un politician belgian, membru al Liberalilor și Democraților Flamanzi. Este europarlamentar din 2009. În cadrul Parlamentului European conduce fracțiunea liberală ALDE. A fost prim-ministru al Belgiei între anii 1999 și 2008.

 

LĂSAȚI UN MESAJ