DISTRIBUIȚI

Nu toți oamenii reușesc să divorțeze în condiții civilizate, iar în unele situații se ajunge și la violnețe! Este și cazul a doi foști soți din Jimbolia. Femeia a fost amenințaăt în repetate rânduri de celd e care a divortat, iar acum, bărbautl a fost arestat preventiv, pentru că a încălcat măsura de protecție dispusă de instanță.

Problemele au început în luna octombrie a a nului trecut. Femeia de 41 de ani a reclamat la poliția din Jimbolia că fostul soț, în vârstă de 45 de ani, a lovit-o și amenințat-o. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Judecătoria Timișoara a emis ulterior un ordin de protecție pentru femeie, prin care bărbatului i se instituiau mai multe obligații. În 25 și 31 decembrie, bărbatul și-a căutat din nou fosta nevastă. De altfel, de Revelion, el a și fost reținut din acest motiv pentru 24 de ore și a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile.

Nu a fost suficient ca bărbatul să se potolească! În data de 2 martie, și-a căutat din nou soția, iar polițiștii din Jimbolia au întocmit un nou dosar penal. A doua zi, omul și-a urmărit soția pe stradă și la serviciu și a jignit-o. De asemenea, a și sunat-o din aceleași motive. Vineri, omul a fost reținut din nou pentru 24 de ore. magistrații au aprobat arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Omul  a fost plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ