DISTRIBUIȚI

Veștile privind pandemia de coronavirus nu sunt deloc bune la final de septembrie. Direcția de Sănătate Publică Timiș raportează 12 focare de coronavirus active.

Față de ziua de ieri, a mai apărut un caz nou la focarul de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu”, unde față de șase cazuri, se raportează șapte. Iată celelalte 12 focare sub supravegherea DSP din județ: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică  Lugoj – 76 de cazuri; Zoppas Sânnicolau Mare – 54 de cazuri  Cămin privat de bătrâni Timișoara – 37 de cazuri; Acellum Timișoara – 16 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Periam – 13 cazuri; fabrica Gelco prod Timișoara – 11 cazuri; Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara – 7 cazuri; Hella Ghiroda – 6cazuri: Centrul de dializă Nefromed Timișoara – 4 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara – 4 cazuri;  Școala Gimnazială nr 19 ”Avram Iancu” Timișoara – 3 cazuri.

Cel mai probabil, Școala Gimnazială nr . 19 ”Avram Iancu” Timișoara va ieși din lista focarelor, deoarece astăzi se discută ieșirea școlii din scenariul roșu. Elevii  de la școala de pe bulevardul Cetății au făcut cursuri doa ronline de la începutul acestui an școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ