DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș raportează vineri zece focare sub supraveghere în județul Timiș. Două focare au fost stinse oficial, dar a apărut unul nou la o firmă din Lugoj. De asemenea, au apărut cazuri noi la Zoppas Sânnicolau Mare și la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara.

Astfel, focarele declarate stinse sunt cele de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj, unde erau 76 de cazuri, dar și cel de la un cămin privat de bătrâni din Timișoara, unde s-au depistat 37 de cazuri. Nou focar apărut este la o firmă de construcții din Lugoj, unde s-au depistat 11 cazuri de infectare. La Zoppas Sânnicolau Mare au apărut alte cinci cazuri noi, astfel că s-a ajuns de la 58, la 63 de infectări. De asemenea, numărul de cazuri de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara a ajuns la 11, cu trei cazuri mai mult decât cele raportate ieri.

DSP mai are șapte focare în supraveghere: Acellum Timișoara – 16 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Periam – 13 cazuri; fabrica Gelco Prod Timișoara – 11 cazuri; Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara – 7 cazuri; Hella Ghiroda – 6 cazuri: Centrul de dializă Nefromed Timișoara – 4 cazuri; Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Timișoara – 4 cazuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ