DISTRIBUIȚI

Direcția regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că în perioada 9-18 martie, se va efectua, inclusiv în județul nostru, un transport agabaritic, cu depășiri. Mai precis, este vorba despre un vehicul ce transportă un tramvai, așteptat la Calafat.

Iată traseul complet al transportului agabaritic, care în Timiș va fi efectuat pe autostrada ce leagă Aradul de Lugoj: Borș PTF – (DN1) – Centura Oradea – (DN79) – Arad – (DN7-A11-A1-A6) – Lugoj – (Varianta de Ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeș – (Varianta de Ocolire Caransebeș) – DN6 – Orșova – DN6 – Drobeta – Turnu Severin (Centura Drobeta-Turnu Severin) – DN6 – Șimian – DN56A – Maglavit – DN56 – Calafat PTF.

Vehiculul nu va circula cu mai mult de 70 de km/oră. ”Lățimea maximă a vehiculului este 3,00 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, se mai arată în informare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ