DISTRIBUIȚI

Vaccinul împotriva coronavirusului a născut o mulțime de întrebări, nelămuriri și controverse. În sprijinul nehotărâților vin cei de al Universitatea Politehnica și Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara, cu ocazia webinarului organizat joi, 21 ianuarie.

Webinarul face parte din deja binecunsocuta serie ”Împreună online”, care avea loc, de obicie, miercuri la ora 16. Acum va fi joi la ora 16. Sub denumirea de ”Vaccinarea covid pe înțelesul tuturor”, webinarul va fi unul cu participarea gratuită, iar la final se vor acorda și certificate digitale deschise. Vor participa rectorii Florin Drăgan din partea UPT și Octavian Crețu de la UMFT, medicul Virgil Musta, infecționist și purtător de la cuvînt al Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Timișoara, Cristian Oancea, director al spitalului și prorector la UMFT, Daniel Lighezan, prorector la UMFT, Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, și medicul primar Teodora Moisil, tot de la Spitalul de Boli Infecțioase.

Moderatoare va fi Diana Andone, directoarea centrului de e-Learning UPT. Vor fi abordate teme precum vaccinul, procesul de vaccinare, riscurile asociate și campania de vaccinare. Deși participarea e gratuită, este necesară o înscriere prealabilă la acest formular. Webinarul va fi disponibil și pe următoarele canale de comunicare:

Pagina web: https://elearning.upt.ro/ro/comunitate/webinar-impreunaonline-vaccinarea-anti-covid-pe-intelesul-tuturor-cand-cum-si-unde-ne-vaccinam/

Facebook: https://www.facebook.com/CIDUPT/

Youtube: https://www.youtube.com/user/cidupt

LĂSAȚI UN MESAJ