DISTRIBUIȚI

UVT Agroland Timișoara a început pregătirea pentru noul sezon săptămâna aceasta. Clubul le-a transferat pe Andreea Petra, Diana Cărbuneanu, Ariana Pîrv și pe Roxana Bacșiş, iar staff-ul cu care s-a promovat a fost reconfirmat în întregime.

Antrenorul Bogdan Paul a explicat că a adus doar jucătoare cu care a mai lucrat. „Eu cred că am făcut exact transferurile de care aveam nevoie, așa cum ne-am structurat această campanie în momentul în care am promovat în Divizia A1. Am gândit ca echipa să fie compusă din jucătoare capabile să țină Liga 1 și din junioare care să facă față acestei provocări. Proiectul junioarelor continuă, vom continua să aducem la Agroland cele mai bune tinere voleibaliste din țară. Referitor la senioare, am acoperit posturile care trebuiau acoperite, astfel încât consider că lotul este unul echilibrat. Am lucrat cu toate jucătoarele înainte să vin la Timișoara, toate îmi sunt cunoscute. Ele sunt aici pentru că am dorit să creez un nucleu care se bazează și pe elemente afective. Acest lot va exprima și dăruire”, a declarat tehnicianul.

UVT Agroland Timișoara își propune chiar locul 5, unul care asigură calificarea în Cupa Balcanică. „Chiar dacă sunt doar 10 echipe în campionat, nu consider că a scăzut cu mult nivelul primei ligi. Cred că au dispărut echipele care oricum s-ar fi regăsit în coada clasamentului. Sunt multe jucătoare românce, vedeți cazul nostru, și cred că este un fapt ce trebuie scos în evidență. Noi acest moment avem o singură stranieră în lot. Noi ne dorim să prindem play-off-ul de șase. Eu cred că se poate mai mult, îmi doresc un loc de cupa europeană, chiar dacă este Cupa Balcanică. Dar să o luăm treptat, eu cred că vom face o figură frumoasă” a mai spus tehnicianul.

Staff-ul lui Bogdan Paul e completat de secundul Marius Roșu, statisticianul Mircea Roșu, kinetoterapeutul Andrei Cristea, preparatorul fizic Tiberiu Puta și team-managerul Ovidiu Olariu. Echipa pleacă de vineri în cantonament la Cheile Grădiștei. În septembrie încep meciurile de verificare, iar Agroland are intenții să organizeze un turneu puternic la Timișoara, dar și să participe la un turneu în străinătate.

(foto: http://volei-timisoara.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ