DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz a spus că îl are deja pe viitorul city-manager al Timișoarei, dar că nu îi va dezvălui numele până când nu se și semnează contractul. În ceea ce privește alegerea viceprimarului PNL Cosmin Tabără, cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare. 

Fritz a spus doar că noul city-manager vine din mediul privat. ”Noul city-manager este ales, dar încă nu am semnat contractul. Acesta este și motivul pentru care încă nu-i dau numele. Dar am găsit un om fantastic. Vine din mediul privar și o să ne ajute și cu o parte din bugetul și finanțele de la primărie”, a spus edilul. Pentru city-manager s-a organizat o selecție, mai întâi cu depuneri de CV-uri, apoi cu un grup restrâns de persoane seelctate pentru interviuri.

Săptămâna viitoare se va convoca și o ședință de plen pentru a vota și viceprimarul PNL, Cosmin Tabără. Reamintim că era necesară validarea mandatului consiliuerului PSD Ioan Szatmari, care îi ia locul lui Sebastian Răducanu, devenit parlamentar. ”Ieri s-a validat, dar mai există o scurtă perioadă de contestație. Am avut două discuții lungi cu Cosmin Tabără și sunt ingur nu doar de faptul că va primi toate voturile necesare, ci un mandat puternic cuc are să completeze echipa pentru Timișoara”, a explicat germanul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ