DISTRIBUIȚI
Fotó: Lénárt Gábor - http://gaborlenart.com

Compania low-cost Wizz Air face luna aceasta recrutări pentru însoțitori de bord. Un eveniment de acest gen va avea loc și în Banat, în 30 august, la Hotel Timișoara, iar doritorii vor fi implicați în mai multe activități pe parcursul întregii zile.

Candidații trebuie să vină la Hotel Timișoara la 9 dimineța, cu un CV actualizat. Doritorii trebuie să fie gata pentru o zi plină de activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual. Printre avantajele oferite se numără salairile competitive, instruire oferită de companie, program lunar afisat o dată la două săptămâni. Compania oferă și psobiilitatea unui program prin care însoțitorii de bord pot deveni piloți cu licență comercială. Bineînțeles, angajații primesc reduceri la biletele de avion, plus tichete bonus pentru familie și prieteni.

Wizz Air face angajări deoarece dorește să-și tripleze flota în zece ani, cu încă 500 de avioane Airbus. Cei care doresc să vină la recrutare se pot înscrie aici. Compania mai face recrutări la București, Bacău, Iași, Sibiu, Cluj Napoca și Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ