DISTRIBUIȚI

Comuna Giarmata, una importantă prin amplasarea sa chiar lângă accesul la autostradă și prin faptul că are pe teritoriul său multe sedii de companii importante, va avea un nou primar. Claudiu Mihălceanu, candidatul PMP, a luat cu mult mai multe voturi decât primarul în funcție, Virgil Bunescu.

Mihălceanu, care până acum era viceprimar, a adunat 1301 voturi dintr-un total de 3018 voturi exprimate în cele patru secții organizate pe teritoriul comunei, la școlile primare și grădinițele din Giarmata și Cerneteaz. Un procent de 43,10%, suficient pentru o victorie confortabilă. Virgil Bunescu, candidatul PSD și primar în mandatul care tocmai se încheie, a luat 806 voturi. Candidatul PNL, Marcel Iancău, a luat 681 de voturi, în timp ce candidata USR, Minodora Ștefănescu a luat doar 130 de voturi.

Trebuie spus că Virgil Bunescu, la fe ca Victor Malac, primarul comunei vecine, Dumbrăvița, a fost implicat duminică într-un imens scandal. Ambii erau plasați în izolare după ce au fost considerați contacți ai președintelui Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. Însă ziua votului i-a găsit pe străzi, cu un document eliberat de CJCCI, cu aviz DSP, că pot ieși o zi pe stradă, pentru supravegherea procesului electoral.

DSP a anunțat că se face o anchetă internă, iar cei doi angajați are au permis ieșirea ridicolă din carantină a celor doi primari PSD riscă să fie dați afară.

LĂSAȚI UN MESAJ