DISTRIBUIȚI

Data de 15 aprilie este Ziua Mondială a Artei, iar cei de la Teatrul Național din Timișoara au ales să o marcheze cu un spectacol transmis online, deoarece situația epidemiologică nu permite altceva. În această seară, iubitorii de artă pot urmări piesa ”Cercul încrederii”.

Spectacolul va fi transmis în direct de la ora 19, în direct, din Sala 2 a TNT. Spectacolul are textul scris de Radu Popescu și este regizat de Mihaela Lichiardopol. Libretul piesei a fost câștigător al Concursului Național de Dramaturgie, al proiect al Teatrului Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara. Spectacolul are în centru povestea a cinci liceeni care fac parte dintr-o trupă de teatru școlar, puți în fața unor alegeri pe care nu sunt pregătiți să le facă.

Din distribuția spectacolului fac parte Laura Avarvari, Daniela Bostan, Roberta Popa, Ana Maria Cojocaru, Paula Maria Frunzetti, Cristian Szekeres, Costa Tovarnisky și Victor Manovici. Decorul și costumele sunt semnate de scenografa Geta Medinski, iar muzica originală îi aparține lui Gabriel Almași. Piesa poate fi urmărită pe pagina de Youtube a Teatrului Național Timișoara, dar și pe site-ul www.tntimisoara.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ